Вход

×

Cacao Beach Club

Адрес:

Слънчев Бряг, Комплекс Cacao Beach Sunny Beach , Bulgaria
BG

Напътствия: Слънчев Бряг, Комплекс Cacao Beach

Cacao Beach Club View events

Cacao Beach Club

Адрес:

Слънчев Бряг, Комплекс Cacao Beach Sunny Beach , Bulgaria
BG

Напътствия: Слънчев Бряг, Комплекс Cacao Beach

Club Cacao Beach не е просто нощен клуб или плажно кафе, не е просто бар или място, на което можеш да релаксираш и да се забавляваш.Той е всичко взето заедно!
 
 
Намира се на Южния плаж в Слънчев бряг и именно неговата слава е причината, целия комплекс да бъде наречен Cacao Beach. Невероятния простор на Cacao те кара да забравиш за всичко. В интериорно отношение просторното заведение е отворено към морето, с напълно нов стайлинг в бялата гама. Нещо повече, с влизането в Cacao, всеки посетител придобива невероятното усещане за комфорт и уют.  Той е един своеобразен оазис, създаден да осигури емоции или да бъде запомнящ се декор за невероятни музикални събития. Създаден през 2003 година Cacao Beach е символ на място за забавления на Южен плаж Слънчев бряг. Бързо става една от емблемите на активните, млади и свободолюбиви хора. Тук на плажа започват развитието си много от родните диджеи и музиканти.
 
 
Забавлението на плажа на Cacao Beach продължава без край...

 

Upcoming events by month:
ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам