Вход

×

Black Medellin Revolution

За това събитие вече не се продават билети!

при Зала Универсиада, Bulgaria на 16 XII 2017 от 04:00 до 04:59

_

Ballet NOVA, SECRET GARDEN TOPLESS SHOW, най-добрите twerk dance момичета в България, най-добрите Pole Dance момичета в България, уникален DJ BATTLE, Hip-Hop и Free dance танцьори, едни от най-добрите МС-та на българската сцена и още изненади.

Описание

Пабло Ескобар и Pro entertainment представят - Black Medellin "REVOLUTION" - едно от най-мащабните "HIP-HOP" партита в България! Локацията е "ЗАЛА УНИВЕРСИАДА" в която, ще видите,усетите и чуете нещо напълно различно от представата ви за едно HIP-HOP ПАРТИ. Част от мега програмата са : - Най-добрият балет в България - Ballet NOVA - Най-доброто топлес шоу - SECRET GARDEN TOPLESS SHOW - Най-добрите twerk dance момичета в България - Най-добрите Pole Dance момичета в България - Уникален DJ BATTLE, който няма да ви остави да се застоите на едно място. - Най-добрите Hip-Hop и Free dance танцьори - Едни от най-добрите МС-та на българската сцена, които ще се погрижат настроението да е на краен предел.

Дрескод

пабло

Black Medellin Revolution

Подробности за мястото на събитието

Зала Универсиада

Още на Зала Универсиада календар

Адрес

София , бул. „Шипченски проход“ №2

Напътствия

Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам