Вход

×

Концерт на Okean Elzy

За това събитие вече не се продават билети!

при НДК - Зала 3, Bulgaria на 23 XII 2016 от 20:00 до 23:59

_

Код за събитието на каса на Fastpay : 28685

Golden Circle - правостоящи пред сцената

Regular- правостоящи след Golden Circle

 

Деца до 8 г. влизат безплатно, а над 8 на редовна цена. Всички непълнолетни - с придружител!!!

zala

КОНЦЕРТЪТ НА ОКЕАН ЕЛЬЗИ В СОФИЯ СЕ МЕСТИ НА 23 ДЕКЕМВРИ ЗАРАДИ ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ

Всички закупени от феновете билети остават валидни без презаверка за новата дата

ОКЕАН ЕЛЬЗИ ще свирят за първи път в София на 23 декември тази година, вместо първоначално обявената дата - 6 ноември. Новината за рокадата изтече от мениджмънта на най-известната украинска рокгрупа и партньорите им в България. Причината за промяната е съвпадението на датата с президентските избори у нас, които преди да лятната си ваканция Народното събрание гласува да се проведат на 6 ноември.

„Въпреки опитите ни да запазим първоначално обявената дата, партньорите ни от НДК са категорични, че Зала 3 на Националния дворец на културата, в която е предвиден концертът, винаги се използва за изборни пресконференции и няма вариант в този ден да бъде домакин на уникалното рок събитие”, съобщиха организаторите.

Желанието на О.Е. да свирят пред българска публика възможно най-скоро, може да се реализира на 23 декември, поради ангажираността на всички подходящи за събитието зали в София, и поради натоварения график на бандата. Петорката е на световен тур, който ще завърши следващата година.

Меломаните, които вече са закупили билети за концерта на 6 ноември, но нямат възможност да присъстват на 23 декември в зала 3 на НДК, могат да ги върнат в срок до 15 септември 2016 г. Като изпратят и-мейл към helpdesk (at) ticketlogic.bg За всички останали – билетите ще важат и за новата дата без допълнителна презаверка.

Описание

ОКЕАН ЕЛЬЗИ ИДВА ЗА ПЪРВИ КОНЦЕРТ В БЪЛГАРИЯ


Най-известната украинска рокгрупа ще свири в София на 23 декември 2016 г. в зала 3 на НДК
София е спирка от световното турне на най-популярната и най-награждаваната рок група в Украйна – ОКЕАН ЕЛЬЗИ. Петорката ще изнесе концерт за първи път пред българската публика на 23 декември 2016 г. в зала 3 на НДК.
ОКЕАН ЕЛЬЗИ е призната от феновете и критиците за най-добрата роклайв група в Източна Европа. Концертите й се превръщат в незабравими спектакли и заради уникалното съчетание между славянската мелодичност и мощното рокзвучене. Групата, създадена през 1994 г., е емблематична със задълбочените си текстове, уникалния си музикален стил, както и с впечатляващото си присъствие на сцената. Лайфовете на ОКЕАН ЕЛЬЗИ са една от нейните запазени марки и заради заразителната енергия на групата, която някои определят като „източноевропейската u2“.
„Ние пробихме езиковата бариера чрез музикалната ни енергия, мощният европейски саунд и комбинацията между украинската поезия и славянската мелодичност. Нашите концертни турнета из Северна Америка, Западна Европа и Русия бяха изключително успешни. Това е една от причините да се радваме на огромна популярност не само в Украйна, но и в Русия, и в много други държави. Феноменално е за украинска банда да има толкова много фенове в целия свят, при положение, че всичките ни текстове са на украински език.“, споделят музикантите.
В началото на следващата година бандата ще свири и в САЩ, като билетите за концерта им на „Медисън Скуеър Гардън“ са разпродадени за по-малко от два дни.
ЗА О.Е.
В дискографията си групата има 9 самостоятелни албума, последният от които - „Без Меж“, бе издаден през март тази година. От оригиналния състав на групата, която се среща за първи път през 1992 г., а две години по-късно се презентира вече като ОКЕАН ЕЛЬЗИ, са останали вокалистът и автор на музика и текстове Святослав Вакарчук, и барабанистът Денис Глинин. Останалите им колеги са: Денис Дудко – баскитара, Милош Елич – клавиши и аранжименти, както и китаристът Владимир Опсеница.

Дрескод

няма

Концерт на Okean Elzy

Подробности за мястото на събитието

НДК - Зала 3

Още на НДК - Зала 3 календар

Адрес

National Culture Palace, Boulevard "Bulgaria", Bulgaria

Напътствия

Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам