Вход

×

Лятна Случка - Карандила 2017

За това събитие вече не се продават билети!

при Лятна Случка , Карандила, Bulgaria на 14 VII 2017 от 09:00 до 23:59

_

Код за събитието на каса на Fastpay : 28715

 

ПРОДАЖБАТА НА ПРОПУСКИ ПРИКЛЮЧВА НА 13.07.2017г. 23:59ч.

Лица до 16 г. възраст посещават събитието безплатно , но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с предружител и нотариално заверена декларация от родител !

 

МОЛИМ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПОВ ПРОПУСК ДА СА ЗАЕДНО НА ВХОДА НА СЪБИТИЕТО !

*Пропуск за участие - за тези, които ще извършват търговска дейност без кухня и бира...

До 1 април - 25 лв
До 1 юни - 30 лв
До 11 юли - 35 лв.

Описание

Фестивалът „Лятна случка” – Карандила 2017 е насочен към съвременните форми на изкуството и начините за доближаване до природата, като се съчетават традиционното и новото в търсене на алтернативни методи за развлечение и творчество, начини на общуване и намиране на себе си в заобикалящия свят. Събитието следи тенденциите и проблемите в областите, които смятаме, че се нуждаят от откриване, а самите ние имаме интерес към тях: екология, спорт, занаяти, здравословен начин на живот, свободно време, нови технологии, музика, изкуство.

Фестивалът се провежда за пета година,

като продължителността му е два дни и половина. През тези дни ще се стремим да намерим допирните точки между понятията съвременно и прогресивно от една страна и естествено и традиционно от друга. С множество дейности ще се опитаме да докажем, че в една правилна еволюция тези понятия трябва да вървят ръка за ръка. „Лятна случка“ вече стана традиция и възможност за района на Сливен и Карандила, от която всеки желаещ може да се възползва, за да открие и последва нови социални и творчески хоризонти.

Концепцията ни за изложеното дотук е представена под формата на различни работилници, изложения, презентации, практики, атристични пърформанси, срещи, предизвикателства, музика и танци, игри, цвят, настроение, огън. Сцената на „Лятна Случка“ е изпълнена с богата и разнообразна музикална програма, което го прави един от добрите музикални фестивали в страната.

Ако всичко това Ви харесва, то Вие може да ни подкрепите в реализирането на Идеята като станете доброволец, партньор, спонсор или дарител.

Дрескод

няма

Лятна Случка - Карандила 2017

Подробности за мястото на събитието

Лятна Случка , Карандила

Още на Лятна Случка , Карандила календар

Адрес

Лятна Случка ,Карандила ,Сливен

Напътствия

Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам