Вход

×

Лятна Случка - Карандила 2017

Лятна Случка - Карандила 2017

при Лятна Случка , Карандила, Bulgaria на 14 VII 2017 от 09:00 до 23:59

Билети
Цена
Такси
Хора
Количество

Вход за 1 човек - Събота и Неделя
Цена
ЛВ 25
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Вход за 1 човек - 3 ДНЕВЕН
Цена
ЛВ 30
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Вход за 2 човека - 3 ДНЕВЕН
Цена
ЛВ 50
Такси
ЛВ 0
Хора
2
Количество

Вход за 2 човека - Събота и Неделя
Цена
ЛВ 40
Такси
ЛВ 0
Хора
2
Количество

ГРУПОВ за 5 човека - 3 ДНЕВЕН до 01.07.2017г.
Цена
ЛВ 120
Такси
ЛВ 0
Хора
5
Количество

ГРУПОВ за 5 човека - Събота и Неделя до 01.07.2017г.
Цена
ЛВ 100
Такси
ЛВ 0
Хора
5
Количество

Пропуск за учактник
Цена
ЛВ 35
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Детайли за събитието

_

Код за събитието на каса на Fastpay : 28715

Лица до 16 г. възраст посещават събитието безплатно , но ЗАДЪЛЖИТЕЛНО с предружител и нотариално заверена декларация от родител !

 

Внимание от 20.06.2017г. пускаме ОГРАНИЧЕН БРОЙ ПРОМО - ГРУПОВ ПРОПУСК ЗА 5 ЧОВЕКА НА ЦЕНАТА НА 4 !!!

МОЛИМ ВСИЧКИ ЧЛЕНОВЕ НА ГРУПОВ ПРОПУСК ДА СА ЗАЕДНО НА ВХОДА НА СЪБИТИЕТО !

*Пропуск за участие - за тези, които ще извършват търговска дейност без кухня и бира...

До 1 април - 25 лв
До 1 юни - 30 лв
До 13 юли - 35

Описание

Фестивалът „Лятна случка” – Карандила 2017 е насочен към съвременните форми на изкуството и начините за доближаване до природата, като се съчетават традиционното и новото в търсене на алтернативни методи за развлечение и творчество, начини на общуване и намиране на себе си в заобикалящия свят. Събитието следи тенденциите и проблемите в областите, които смятаме, че се нуждаят от откриване, а самите ние имаме интерес към тях: екология, спорт, занаяти, здравословен начин на живот, свободно време, нови технологии, музика, изкуство.

Фестивалът се провежда за пета година,

като продължителността му е два дни и половина. През тези дни ще се стремим да намерим допирните точки между понятията съвременно и прогресивно от една страна и естествено и традиционно от друга. С множество дейности ще се опитаме да докажем, че в една правилна еволюция тези понятия трябва да вървят ръка за ръка. „Лятна случка“ вече стана традиция и възможност за района на Сливен и Карандила, от която всеки желаещ може да се възползва, за да открие и последва нови социални и творчески хоризонти.

Концепцията ни за изложеното дотук е представена под формата на различни работилници, изложения, презентации, практики, атристични пърформанси, срещи, предизвикателства, музика и танци, игри, цвят, настроение, огън. Сцената на „Лятна Случка“ е изпълнена с богата и разнообразна музикална програма, което го прави един от добрите музикални фестивали в страната.

Ако всичко това Ви харесва, то Вие може да ни подкрепите в реализирането на Идеята като станете доброволец, партньор, спонсор или дарител.

Дрескод

няма

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам