Вход

×

Представяне на албум - Гайдарски състав Петко Войвода

За това събитие вече не се продават билети!

при Studio 5 * music club - Sofia, Bulgaria на 23 V 2017 от 22:00 до 23:59

_

Код за събитието на каса на Fastpay : 29492

Описание


Ден преди един от най-хубавите национални празници – този на славянската писменост и култура - ние родолюбивите българи от Гайдарски състав „Петко Войвода” Ви каним да почетем заедно българщината. Изминаха 4 години откакто съставът ни е на голямата сцена. 4 години са много време за една малка група от самодейци, целящи опазването, разпространение и популяризиране на родопската музика. Всяка песен е изстрадана история, пропита със столетна мъка, въплътяваща в себе си както сила така и тъга по загиналите в освобождението българи.

Искаме да споделим с вас нашата любов и преклонение пред родопското народно творчество, претворени в първия ни едноименен албум.

Ще бъдат представени емблематични заглавия от репертоара, сред които и някои от най-харесваните български песни, представени от нашите певици. Една малка част от нашите приятели и съратници от цяла България ще ни подкрепят от любов към фолклора и родината.

Облечете си ризите, обуйте си цървулите и елате да изпълним заедно неповторимата атмосфера на СТУДИО 5 с национални носии, настроение и дух! Очакваме Ви!

Представяне на албум - Гайдарски състав Петко Войвода

Подробности за мястото на събитието

Studio 5 * music club - Sofia

Още на Studio 5 * music club - Sofia календар

Адрес

София, Национален Дворец на Културата

Напътствия

НДК входа откъм административната сграда Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам