Вход

×

Как да поръчам ?

ТикетЛоджик България работи само с електронни билети. При онлайн поръчка електронните билети ще се изтеглят автоматично и са изпратени на Вашия e-mail.

Електронните билети на TicketLogic BG имат много предимства в сравнение със стандартните като например:

  • Нямате хартиени пропуски (билети), които да загубите. Просто отпечатайте Вашия електронен билет отново, в случай, че не си спомняте, къде сте го оставили
  • Бързо влизате в сайта чрез системата за приоритет на избрани партньори Как работят електронните билети?
  • На дадени определени събития иматевъзможност да влезнете като само покажете електронния билет от телефона си

Как да поръчате ?


1. Изберете Вашето събитие, добавете билети в кошницата
2. Влезте в профила си или посочете имейл за автоматична регистрация. Моля, купувайте билети, само когато сте влезли в собствения си профил или когто сте посочил коректен имейл !
3. Извършете подробностите по плащането.
          За карти Visa може да бъдете помолен да легитимирате картата с кода за потвърждение Verified by Visa.
          За карти MasterCard може да бъдете помолен да легитимирате картата с кода за сигурност MasterCard SecureCode
4. Изтеглянето на Вашия е-билет ще започне автоматично. Допълнително ще получите и e-mail с Вашите електронни билети, прикачени в Adobe Acrobat .pdf формат. Моля, отпечатайте електронния билет и прочетете важната информация и инструкциите за влизане на събитието. Ще трябва да вземете електронния билет с Вас, за да го представите на входа със списъка на гостите на клуба. За определение събития ще трябва да сте в състояние да покажете от телефона си или друго устройство, имейла с който сме Ви изпратили  вашият електронен билет.


Моля, проверете индивидуалните изисквания за посещаване на даденото събитие, написани на Вашите билети. Можете да влезете във Вашия потребителски профил през сайта ни ticketlogic.bg,  за да проверите статуса на всички поръчки и да отпечатате отново Вашия електронен билет в случай, че сте го загубили.

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам