Вход

×

Оменени и Пренасрочени събития

Отменени събития

Ако дадено събитие е пренасрочено или  отменено и желаете да върнете своят пропуск , това ще стане по начин определен от огранизатора на съответното събитие. Начина на връщане на вашите пари ще бъде публикуван на страницата на събитието в момента в който имаме информация за това.

Ако организатора е посочил , че трябва да получите парите си от нас, моля имайте в предвид, че може да отнеме до седем работни дни връщането на парите по Вашата сметка ако сте заплатили онлайн и че може да се наложи да дойдете до офиса ни ако сте заплатили за своите пропуски на каса.

Ако имате проблем моля свържете се с нас на Helpdesk@ticketlogic.bg

Отложени събития

В зависимост от определният от организатора начин може да се наложи да презверите свотие пропуски за друга дата. В сучай че смятана предпоставя връщане н заплатената от Вас сума, то това ще стане по начин определен от организатора на събитието.

ВАЖНО: Моля имайте в предвид , че ТикетЛоджик събира пари за продажбата на пропуски организирани от трети лица и не може да бъде държан отговорен за тяхното непровеждана или промени свързани с организацията им.

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам