Вход

×

КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

КРИВОРАЗБРАНАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ

при Театър Възраждане, Bulgaria на 2 VI 2017 от 19:00 до 21:00

Билети
Цена
Такси
Хора
Количество

Вход за 1 човек (Център)- 14лв.
Цена
ЛВ 14
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Вход за 1 човек - 12 лв.
Цена
ЛВ 12
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Детайли за събитието

_

КОД за събитието към FastPay : 29437
 

Описание

Автор:

Добри Войников

Режисьор:

Владлен Александров

Сценограф:

Иван Карев

Музикални ефекти:

Георги Ангелов

Участват:

Христо Гърбов, Ивет Радулова, Роберт Янакиев, Мариана Жикич, Свежен Младенов, Филипа Балдева, Георги Златарев, Донка Аврамова-Бочева

80 минути

Нещо се разсипва и започва да рухва. Едни се борят да запазят този порядък, а други го сриват с огромна сила. И едното, и другото, е диалектика. В този нарушен порядък хората маймунясват, изкривяват се, получават особени деформации, защото всичко се мести, всичко се движи като пясъците в пустинята. Дано тези пясъци не ни заринат, защото отдолу е смъртта.
И всичко това с усмивка в Камерен театър “Възраждане”, опитвайки се да възродим смешното от нашите деди и зората на българския театър, за да не ни погълнат пясъците.

Владлен Александров

Преса

Димитър Манчев троши столове
Три стола счупи Димитър Манчев в 50-тата юбилейна „Криворазбрана цивилизация” в Общински театър „Възраждане” в Столичната библиотека. Чаровната Ивет Радулова специално бе довела за случая певеца Васил Петров, който се заливаше от смях сред публиката. Зорки театрални очи забелязаха на първия ред г-жа Лили Кисимова, супругата на легендарния Константин Кисимов, която рядко се вясва в театрите.

Елиана Митова
В-к Нощен труд

Комедия

Препоръчителна възраст: +12

Дрескод

няма

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам