Вход

×

WakeЪп! Експеримент №7

БИЛЕТИ ВЕЧЕ МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ САМО НА МЯСТО !

при Кукленски манастир , Bulgaria на 6 VII 2017 от 09:00 до 23:59

_

Код за събитието на каса на Fastpay : 29098

БИЛЕТИ ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА МОЖЕ ДА ЗАКУПИТЕ ДО КРАЯ НА ДЕНЯ  05.07.2017г. 23:59ч. 

ПРИТЕЖАТЕЛИТЕ НА ГРУПОВИ БИЛЕТИ ИЛИ БИЛЕТИ ЗА 2 ЧОВЕКА ТРЯБВА ДА СА ЗАЕДНО НА ВХОДА НА СЪБИТИЕТО !!!

 

Единични билети на място:

От Четвъртък (6-ти юли): 65 лв
От Петък (7-ми юли): 55 лв
От Събота (8-ми юли): 45 лв
Неделя (9-ти юли): 25 лв

ДНЕВЕН ЕДИНИЧИН БИЛЕТ - 25 лв

Семейни билети на място:
Четвъртък (6-ти юли): 80 лв
Петък (7-ми юли): 70 лв
Събота (8-ми юли): 60 лв
Неделя (9-ти юли): вход свободен
ЕДНОДНЕВЕН СЕМЕЕН БИЛЕТ:35 лв

 

 

От 01.05 до 05.07.2017
- Единичен билет - 60 лв
- Семеен билет - 70 лв **


Билети на място

 

Четиридневни :

От 01.01.2017 до 28.02.2017
- Единичен билет + подарък "WakeЪп!" тениска - 50 лв - МОЛИМ ВСЕКИ ЗАКУПИЛ ПРОПУСК С ПОДАРЪК ТЕНИСКА ДА НИ ПИШЕ НА helpdesk@ticketlogic.bg желания от него размер , както и референцията на неговия пропуск !!!
- Семеен билет - 60 лв **
- "Ти си Експеримента" - 100 лв ***


От 01.03 до 30.04.2017
- Единичен билет + подарък туристически комплект - 55 лв
- Семеен билет - 65 лв **
- "Ти си Експеримента" - 100 лв ***

* Подари си "Коледен" билет(такса самоучастие) през декември за 40 лева и гостувай в две от организираните събития на "WakeЪп!" в къщата за експерименти на "Еко Етика". http://ecoandethic.com/

* Вземи "Приятелски" билет(такса самоучастие) 70 лева през декември и избери приятел с който да участвате в "Експеримент" №7, както и в две събития в къщата за експерименти на "Еко Етика". http://ecoandethic.com/

** Четиридневен "Семеен" билет за двама родители с дете или деца до 14 години, на място е необходимо да носят копие от акт за раждане на детето.

*** Сдобивайки се с билет от кампанията "Ти си Експеримента” от декември до май, получавате възможност да надникнете зад завесите на “Експеримент #7”. Ще попаднете в едно красиво и спокойно място, където ще ви представим целия процес на организиране на експеримента, ще ви запознаем с екипа и ще ви направим съпричастни към раждането и реализирането на различни идеи.
За да се опознаем взаимно по-добре в рамките на един уикенд сме предвидили за всички място за нощуване и домашни, кулинарни изкушения в къщата за експерименти на "Еко Етика". http://ecoandethic.com/

 


Благодарим Ви и не забравяйте, че "WakeЪп!" сме: аз, ти, той, тя, то, ние, вие и те!

Описание


Всичко започна преди 6 години с едно събиране на група приятели сред природата.
Живеейки заедно дори само за няколко дни, разбрахме колко е важно да бъдем внимателни едни към други и към заобикалящата ни среда.
Не можем да обясним с думи какво точно се случва всеки път на онова местенце в полите на Родопа планина. Ако се опитаме да обясним какво е "WakeЪп!" с една дума, коя е тя? Най-точната може би е "експеримент".
На хоризонта се задава "Експеримент №7" , който ще съчетае минало с бъдеще, социум с природа, стари приятели с нови запознанства.
От 6ти до 9ти юли 2017 ни очакват четири дни обединяващи театрални постановки, музикални концерти, лектори и инструктoри, съвременна архитектура, кулинарен панаир, детска програма, спорт и къмпинг сред природата.
Всеки проявил желание за участие в "Експеримент №7" е добре дошъл със своите предложения, знаейки, че всяка една от осъществените идеи до сега е дошла по този начин.
Съвместния живот в дните прекарани заедно ни зарежда за цяла година напред с ентусиазъм и вдъхновение, откъдето черпим сили и сега за сбъдването на тази мечта - "Експеримент №7".


"Ти си WakeЪп!"

Приятели, стартираме кампанията „Ти си WakeЪп!“, която привидно изглежда като предварителна продажба на билети, но всъщност е единствения начин, чрез който осъществяването на "Експеримент" №7 е възможно.

Будни хора, на прага сме на седмия WakeЪп! "Експеримент".
Изминаха шест години, в които едно парти организирано на шега израстна като фестивал с традиции и се превърна в социален експеримент.

Всичко това се случи нито само заради нас, нито само заради вас, а заради това, че бяхме и сме заедно.

"Експеримент" №7 е популярно, но не комерсиално събитие, което и тази година решихме да рекламираме по нестандартен начин.
Ако си "магазинче", "бар", "йога студио", "ресторанче", "работилничка" или място чрез, което изразяваш себе си ни пиши за да обединим усилие като взаимно се разпространяваме.

Дрескод

Няма

WakeЪп! Експеримент №7

Подробности за мястото на събитието

Кукленски манастир

Още на Кукленски манастир календар

Адрес

местност Чератница, гр. Куклен City Kuklen

Напътствия

Местоположение на манастира: Кукленският манастир е разположен в дела Чернатица от Западните Родопи... Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам