Вход

×

42К Маратон Пловдив

42К Маратон Пловдив

при Plovdiv, Bulgaria на 29 IV 2018 от 08:00 до 13:30

В момента няма свободни билети за това събитие.

Детайли за събитието

_

 

Код на събитието за Fast Pay29633

 

За поръчка ОНЛАЙН или с куриер и наложен платеж кликнете ТУК

*ВАЖНО ! Молим всеки заплатил на КАСА : FASTPAY , Office1superstore, М-ни " На тъмно" или к-ци Booktrading да се свърже с организаторите на събитието на : info@marathonplovdiv.com за да предостави баркода на пропуска си и да му бъде свързано плащането с регистрацията му.

* Важно: За да бъде ползван бизнес пакета е необходимо предварително отбора да получи код за регистрация, като заяви това от бутон Бизнес пакет http://www.marathonplovdiv.com/bg/marathon-plovdiv/21/

 

 

Описание

А
Атина, Рим, Йерусалим – всички знаем къде са тези градове, познаваме тяхната история, величие и слава. А какво ще кажете за град, по-стар от всеки един от тях, град дал началото на съвременната европейска цивилизация, съвременник на Троя и Микена?

Това е Пловдив – най-старонаселеният град в Европа и един от шестте най-стари градове в света!

Дата и час на провеждане
Стартът на Маратон Пловдив е в 8.00ч., неделя на 29 април 2018

Регистрационна такса и информация
50 лв от 11 септември 2017 до 1 февруари 2018
60 лв от 1 февруари 2018 до 31 март 2018
Крайният срок за регистрация е 23.59 ч. на 31 март 2018 г., след това регистрацията затваря. След като сте прочели Правилата за участие, моля кликнете бутон Регистрация, за да попълните данните си и да изберете начин за заплащане на регистрационната такса. Заплащането на регистрационната такса става по банков път, на посочената банкова сметка или чрез кредитна карта. За да проверите статуса на своята регистрация, моля вижте Списъка на регистрираните участници.

Бизнес пакети
В случай че компания желае да спонсорира и заплати регистрацията за участие в Маратон Пловдив на група от 3 и повече атлети, Организационният комитет предлага преференциална регистрационна такса от 45 лв/участник, със срок за заплащане 31 март 2018 година.


Награден фонд
Победителите в Маратон Пловдив, категория Мъже и Жени ще получат парични награди както следва:
I място - 3000 лв
II място – 2000 лв
III място – 1000 лв

Контролно време
Контролното време на Маратон Пловдив е 5:30 часа (пет часа и 30 мин).


Стартови пакети
Вашият стартов пакет включва състезателен номер, чип за времеизмерване, карта на трасето и официалната тениска на Маратон Пловдив. Може да съдържа мостри и рекламни материали, осигурени от спонсори.
Всички участници ще получат своя стартов пакет в Информационния център на Маратон Пловдив в деня преди старта, 28 април 2018. Информационният център ще работи от 8.00 до 19.00 часа. Стартови пакети в деня на маратона няма да бъдат раздавани.

Личен багаж
В Старт/Финал зоната ще бъдат обособени зони за личен багаж, където всеки състезател ще може да остави вещите си в затворен сак. Моля, избягвайте оставянето на ценни вещи в саковете си.

Зона Старт/Финал
Стартът на Маратон Пловдив & Полумаратон ще бъде даден от Площад Централен, в непосредствена близост до сградата на Община Пловдив. Трасето е изработено така, че състезателите да завършат бягането, откъдето са стартирали. Участниците в Полумаратон Пловдив ще бъдат насочвани по техния маршрут от доброволците и екипа на Маратон Пловдив.

Подкрепителни пунктове
Подкрепителни пунктове с вода, напитки, пресни и сушени плодове ще бъдат разположени на всеки 5 км по трасето и в зона Финал.

Медицинска информация
Преди състезанието, любезно молим всички участници да преминат медицински преглед. Хора със сърдечни и респираторни проблеми не бива да участват в маратона. Въпреки че медицински сертификат няма да бъде изискван, всеки участник е длъжен да декларира, че неговото/нейното участие в маратона не противоречи на медицинско предписание за неучастие.
По време на състезанието в случай, че имате здравословен проблем, прекратете участието си и потърсете помощ от дежурните медицински екипи незабавно. Медицинските екипи ще бъдат разположени по трасето в ясно маркирани и достъпни зони.

Медал за участие
Всички участници, успешно завършили Маратон Пловдив в контролното време ще получат уникален медал за спомен от своето участие.

Дрескод

няма

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам