Вход

×

21K Полумаратон

при Plovdiv, Bulgaria на 29 IV 2018 от 08:00 до 11:00

_

За поръчка ОНЛАЙН или с куриер и наложен платеж кликнете ТУК

 

* Важно: За да бъде ползван бизнес пакета е необходимо предварително отбора да получи код за регистрация, като заяви това от бутон Бизнес пакет http://www.marathonplovdiv.com/bg/marathon-plovdiv/21/

Описание

Дата и час на провеждане
Стартът на Маратон Пловдив е в 8.00ч., неделя на 29 април 2018

Регистрационна такса и информация
30 лв от 11 септември 2017 до 1 февруари 2018
40 лв от 1 февруари 2018 до 31 март 2018
Крайният срок за регистрация е 23.59 ч. на 31 март 2018 г., след това регистрацията затваря. След като сте прочели Правилата за участие, моля кликнете бутон Регистрация, за да попълните данните си и да изберете начин за заплащане на регистрационната такса. Заплащането на регистрационната такса става по банков път, на посочената банкова сметка или чрез кредитна карта. За да проверите статуса на своята регистрация, моля вижте Списъка на регистрираните участници.

Награден фонд
Победителите в Полумаратон Пловдив, категория Мъже и Жени ще получат парични награди както следва:
I място - 800 лв
II място – 500 лв
III място – 300 лв

Контролно време
Контролното време на Полумаратон Пловдив е 3 (три) часа.

Стартови пакети
Вашият стартов пакет включва състезателен номер, чип за времеизмерване, карта на трасето и официалната тениска на Полумаратон Пловдив. Може да съдържа мостри и рекламни материали, осигурени от спонсори.
Всички участници ще получат своя стартов пакет в Информационния център на Маратон Пловдив в деня преди старта, 29 април 2017. Информационният център ще работи от 8.00 до 19.00 часа. Стартови пакети в деня на събитието няма да бъдат раздавани.

Личен багаж
В Старт/Финал зоната ще бъдат обособени зони за личен багаж, където всеки състезател ще може да остави вещите си в затворен сак. Моля, избягвайте оставянето на ценни вещи в саковете си.

Зона Старт/Финал
Стартът на Маратон Пловдив & Полумаратон ще бъде даден на Площад Централен. Трасетата са изработени така, че състезателите да завършат бягането, откъдето са стартирали. Участниците в Полумаратон Пловдив ще бъдат насочвани по техния маршрут от доброволците и екипа на Маратон Пловдив, а по-късото трасе ще бъде ясно маркирано.

Подкрепителни пунктове
Подкрепителни пунктове с вода, напитки, пресни и сушени плодове ще бъдат разположени на всеки 5 км по трасето и в зона Финал.

Медицинска информация
Преди състезанието, любезно молим всички участници да преминат медицински преглед. Хора със сърдечни и респираторни проблеми не бива да участват в Полумаратона. Въпреки че медицински сертификат няма да бъде изискван, всеки участник е длъжен да декларира, че неговото/нейното участие в бягането не противоречи на медицинско предписание за неучастие.

По време на състезанието в случай, че имате здравословен проблем, прекратете участието си и потърсете помощ от дежурните медицински екипи незабавно. Медицинските екипи ще бъдат разположени по трасето в ясно маркирани и достъпни зони.

Медал за участие
Всички участници, успешно завършили Полумаратон Пловдив в контролното време ще получат уникален медал за спомен от своето участие.

Дрескод

няма

Подробности за мястото на събитието

Plovdiv

Още на Plovdiv календар

Адрес

Plovdiv

Напътствия

Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам