Вход

×

1000Mods live in Sofia, Mixtape 5

За това събитие вече не се продават билети!

при Mixtape 5, Bulgaria на 23 III 2017 от 20:00 до 00:00

_

1000mods

The Flying Detachment

Описание

1000Mods се завръщат за концерт пред любимата си публика в София, за да представят новия си албум Repeated exposure to... Най-горещата рок банда на Балканите в момента ни кани на 23 март в *Mixtape 5*, за да ни сподели любовта си към Black Sabbath и Kyuss с новите си парчета, напоени със седемдесетарска психеделия, деветдесетарски heavy desert рифове и vidage меланхолия. 1000Mods се завръщат за концерт пред любимата си публика в София, за да представят новия си албум Repeated exposure to... Най-горещата рок банда на Балканите в момента ни кани на 23 март в *Mixtape 5*, за да ни сподели любовта си към Black Sabbath и Kyuss с новите си парчета, напоени със седемдесетарска психеделия, деветдесетарски heavy desert рифове и vidage меланхолия. 

Групата, която ще подгрява 1000mods съвсем скоро ще издаде дебютния си албум. Момчетата от The Flying Detachment са добре познати на българската публика с южняшките си вокали, подкрепяни от шумен, динамичен, но едновременно с това и мелодичен звук на китарите, наситени тежки рифове, топли психеделични мелодии, украсени с експлозивни барабани. На 14 декември 2016, когато свириха заедно с Lidum Merrko, ни впечатлиха и ни подготвиха за това, което очакваме да чуем от дългоочаквания албум, записите за който почти са завършени.Групата, която ще подгрява 1000mods съвсем скоро ще издаде дебютния си албум. Момчетата от The Flying Detachment са добре познати на българската публика с южняшките си вокали, подкрепяни от шумен, динамичен, но едновременно с това и мелодичен звук на китарите, наситени тежки рифове, топли психеделични мелодии, украсени с експлозивни барабани. На 14 декември 2016, когато свириха заедно с Lidum Merrko, ни впечатлиха и ни подготвиха за това, което очакваме да чуем от дългоочаквания албум, записите за който почти са завършени.

Дрескод

Удобни обувки, тапи на ушите, за тези, които не издържат на високи децибели

1000Mods live in Sofia, Mixtape 5

Подробности за мястото на събитието

Mixtape 5

Още на Mixtape 5 календар

Адрес

София, Булевард България 1

Напътствия

Подлеза под НДК The club is situated here: http://goo.gl/maps/umn40. Exact GPS: 42.683137,23.32107... Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам