Вход

×

Atesh Ethno – взривоопасната Балканска рапсодия

За това събитие вече не се продават билети!

при Studio 5 * music club - Sofia, Bulgaria на 17 IX 2017 от 22:00 до 23:59

_

Код за събитието на каса на Fastpay :  29639

Описание

Атешкан Юсеинов - китара
Венера Тодорова - вокал
Мартин Любенов - акордеон
Евелин Асенов - перкусии
Димитър Ночев - бас
Атешкан Юсеинов ще ви завихри с експирементаторския си дух, комбинирайки балкански ритми с jazz, fusion и класическа музика. Виртуозният китарист, който участва в множество проекти с Иво Папазов, Милчо Левиев, Теодоси Спасов, Стоян Янкулов – Стунджи и още много именити музиканти, сега ще ни поднесе „Огнено етно”, както казва самият Атеш, чието име, в превод е именно – „огън”. „Интересно е да се добави, че не само музиката, която изпълняваме е компилация от етно вълни, но и самите ние – музикантите сме такива.”, допълва още лидерът на бандата.
По време на концерта си „Балканска рапсодия”, на 17-ти септември (неделя) от 22.00ч, в Studio 5, Atesh Ethno ще ви развихрят с най-игривите ритми. Неусетно ще преминат от балкански шлагери, в унгарски мотиви, руско-цигански романси, европейски Gypsy Jazz, Django Rei и ще завършат с обичания от всички фламенко стил. Всичко това, поднесено с „още по-свеж аранжимент и звучене”, открехва завесата Атешкан.

Atesh Ethno – взривоопасната Балканска рапсодия

Подробности за мястото на събитието

Studio 5 * music club - Sofia

Още на Studio 5 * music club - Sofia календар

Адрес

София, Национален Дворец на Културата

Напътствия

НДК входа откъм административната сграда Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам