Вход

×

Гуруто на продуктивността Дейвид Алън идва у нас през юли

За това събитие вече не се продават билети!

при Inter Expo Center Sofia, Bulgaria на 11 VII 2017 от 19:00 до 21:00

_

Код за събитието на каса на Fastpay : 29409

Лекцията Getting Things Done с Дейвид Алън ще се проведе на 11 юли, в Интер Експо Център, София.

Описание


Експертът по ефективно управление на времето ще сподели с българската аудитория своя световно известен метод за продуктивност Getting Things Done


Имали ли сте някога усещането, че можете да постигнете много повече в живота си, но просто не ви остава време, защото сте затрупани с работа? Големите и важни неща някак си непрекъснато отстъпват на по-заден план, за сметка на по-незначителните, но далеч по-спешни задачи, които се налага да вършите ежедневно. Все едно сте мишка, която непрекъснато върти колело, без особени изгледи за промяна.

Искате ли да промените това?

Да повишите своята продуктивност и да излезете от омагьосания кръг на ежедневните задачи? Ако е така, ще откриете решението на своите проблеми този юли на лекцията „Getting Things Done“ (Да свършиш работата) със световния експерт по управление на времето и повишаване на продуктивността Дейвид Алън.

Дейвид пристига в България по покана на Семинари Инсайт, за да помогне на всички онези активни и динамични личности, които знаят какво е да бъдеш претрупан с работа и търсят всяка възможност да повишат своята продуктивност.

Собственици и мениджъри на фирми, независими консултанти, ИТ специалисти, ръководители от средно ниво, дизайнери, маркетинг и ПР практици, финансисти и счетоводители – всички те ще имат възможност да се запознаят подробно с най-ефективния метод за повишаване на продуктивността лично от неговия създател.

Методът GTD (Getting Things Done) на Дейвид Алън е използван от стотици хиляди хора в целия свят и е определен от The New York Times като брилянтен. Самият Дейвид е дългогодишен лектор и експерт в областта на личностното развитие, автор на световни бестселъри, сред които „Да свършиш работата“, „Да задвижим нещата“, „Как да постигнем резултати без излишни усилия“ и много други.

Коя е тайната на постигането на висока продуктивност?

„Човешкият мозък е създаден да ражда гениални идеи, а не да помни всичко. Процесът на раждане на гениални идеи може да бъде осъществен, след като мозъкът е изчистен от всички мисли за задачи“ - така Дейвид Алън описва ключа към своя световно известен метод за лична продуктивност. „Малки неща, извършвани последователно, могат да имат огромно въздействие“ - убеден е той.

Гуруто ще разкрие всички подробности около своя метод GTD пред българската публика и ще запознае участниците в събитието с някои от най-ефективните и гъвкави стратегии за намаляване на количеството ежедневни и професионални задачи, както и на времето за тяхното изпълнение.

Дрескод

Няма

Гуруто на продуктивността Дейвид Алън идва у нас през юли

Подробности за мястото на събитието

Inter Expo Center Sofia

Още на Inter Expo Center Sofia календар

Адрес

София, бул. Цариградско шосе 147

Напътствия

Метро Линия 1 - спирка "Интер Експо Център Цариградско шосе" Автобусни линии осигуряващи директен... Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам