Вход

×

ДНИ НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА 2016

За това събитие вече не се продават билети!

при Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия, Bulgaria на 11 XI 2016 от 18:00 до 22:00

_

Код за събитието на каса на Fastpay : 28764

Описание


★★★ ДНИ НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА 2016 с Nicolas Favresse, Sean Villanueva O'Driscoll и Jerome Clementz! ★★★

През 2016 г. Дни на предизвикателствата се завръщат в УАСГ - любимата локация на многобройните верни фенове на фестивала от последните няколко години. Ето какво ни очаква:

★ ТРИДНЕВНА УИКЕНД ПРОГРАМА ★
За първи път в 12-годишната история на „Дни на предизвикателствата“, фестивалът ще се проведе през уикенда – между 11 и 13 ноември (петък/събота/неделя). За всички, живущи извън столицата, които желаят да се включат в целодневните му съботно-неделни активности. Предвидени са разнообразни лекции, презентации, работилници, прожекции.

★ ИЗНЕСЕНИ СЪБИТИЯ СРЕД ПРИРОДАТА ★
В уикенд дните, 12 и 13 ноември, акцент в програмата ще бъдат активностите на открито - планинско колоездене, бягане, катерене, движение по трудни терени, пешеходен туризъм, йога и др. Водещи фигури в тях ще бъдат специалните гости на фестивала от чужбина, световни звезди в своите дисциплини. По този начин феновете ще могат да прекарат заедно с тях вдъхновяващи часове сред красивата българска природа.

★ ЗВЕЗДНА ПЛЕЯДА ОТ ГОСТИ ★
Тазгодишното издание на фестивала има амбицията да събере на едно място рекорден брой гостуващи световни атлети: между тях е катерачният тандем с музикални таланти Никола Фаврез от Белгия и Шон Вилянуева от Испания, топ колоездачът от Франция Жером Клеменц. Звездната плеяда допълват българската гордост Боян Петров и голямата надежда на катеренето Пепи Иванов, двукратен европейски шампион при юношите по боулдър.

★ ФИЛМОВИ АКЦЕНТИ ★
Филмовата селекция се очаква да бъде повече от запомняща се. Сред акцентите са късометражният „Way East”, заснет сред спиращите дъха с красиви снежни пейзажи на Япония, но преди всичко изпълнен с хуманните послания на две фрийрайд и сърф дами, впуснали се в търсене на истината за ядрената катастрофа във Фукушима. Премиерно на „Дни на предизвикателствата“ ще бъде представен „Balkan Express” пресъздаващ белоснежната красота на Рила планина през очите на едно щуро австрийско фрийрайд крю, влюбено в българската природа.“A Pure Happiness” пък е документална екранизация на вълнуващото пътешествие на Атанас Куцев и Моника Балабанова в Непал, представено на „Дните“ преди две години в снимки. Очаквайте още заглавия!

★ ПРЕЗЕНТАЦИИ И НАГРАЖДАВАНИЯ ★
Сред презентаторите ще се отличат Рус Вакрилов с представянето на експедицията „Dragon’s Tail” в Патагония, героите на тазгодишния „Дунав Ултра“, Оги Ковачев с неговите последни приключения по света и много други в дневната и вечерна програма. Предвижда се и среща с авторския екип на 4-тото издание на наръчника на планинския водач и добрия планинар „Планините отблизо“. Ще бъдат обявени Годишните награди в алпинизма и катеренето, както и първенецът в конкурса „Хижа на годината“ на списание 360 и planinar.org
И това не е всичко!

Повече информация и подробности за програмата на официалния ни сайт www.predizvikatelstva.com

Организатори са магазини Stenata, Zig Zag Holidays Bulgaria и Одисея-Ин.

Дрескод

няма

ДНИ НА ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВАТА 2016

Подробности за мястото на събитието

Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия

Още на Университета по Архитектура, Строителство и Геодезия календар

Адрес

бул. Христо Смирненски 1

Напътствия

Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам