Вход

×

Фестивал на изобилието – 10 години изобилие

Фестивал на изобилието – 10 години изобилие

при Center Mandala, Bulgaria на 28 X 2017 от 10:00 до 20:00

Билети
Цена
Такси
Хора
Количество

ДВУДНЕВЕН Пропуск за 1 човек
Цена
ЛВ 35
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

ЕДНОДНЕВЕН Пропуск за 1 човек
Цена
ЛВ 25
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Детайли за събитието

_

Код за събитието на каса на Fastpay : 29647

Описание

Ако някой ни беше попитал преди 10 години как щеше да изглежда Мандала след 10 години, не бихме си представили това, което е Мандала днес. Да, изминаха 10 години от онези мили времена, когато йога не беше така популярна и за мнозина самата дума извикваше в съзнанието образ на вързан на фльонга съсухрен саду. Днес, 10 години по-късно йога процъфтява във всеки квартал, всеки фитнес, всеки парк, изобщо във всяко възможно кътче, просто защото йога те кара да се чувстваш добре.

Започнахме с йога. Бяхме смели да въвеждаме нови стилове, да прокарваме нови пътеки, да разширяваме родния йога хоризонт. В Мандала се родиха много преподаватели, които продължават мисията си да вдъхновяват хората сега на различни места.
И въпреки, че започнахме с йога, днес Мандала е много повече от йога студио.
Мандала е пространство, родено от визията на две сърцати момичета – Деви и Мария, които намериха смелостта да следват мечтата си в далечната 2007 г. Тази мечта се оказа добра, защото запали толкова много светлина наоколо, че днес само в София има над 60 йога студиа.
Мандала няма начало и няма край. Ние ще продължим да въртим колелото, докато има хора, които търсят себе си…
Мандала е градски храм, в който се изповядва универсалната религия, наречена ЛЮБОВ. Тя съществува и е стабилна най-вече благодарение на видимата и невидима подкрепа на всички, които дават сърцата си, времето си и знанията си, за да поддържат, менажират и развиват този проект.
По случай този празник – 10 години заедно, те каним на нашия емблематичен Фестивал – 10 години Изобилие. Ние измерваме изобилието в любов, затова и по случай 10 годишнината обновихме центъра, всичките 3 етажа бяха внимателно обмислени, докоснати и преобразени от ръце на майстори, артисти и всички работещи тук, които допринасят да върнем семейната обстановка и енергия в Мандала. За нас ще е радост да видим хора, някога прекрачили прага ни, както и напълно нови търсачи на истината. Приготвили сме ви богата програма, която ще посее семето на Изобилието във всеки присъстващ, така че постепенно да пренесем този избор на възприятие на света и в по-широк мащаб.
Да, Изобилието е избор и за следващите години напред ние го заявяваме –
Нека има Мир, Нека има Любов, Нека има Изобилие за всеки, който е готов 

~ Деви – съосновател на Мандала

 

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ
разнообразие от йога стилове
танци
парти
лечебна церемония с пеене на ом
киртан
концерт
медитации
лекции
семинари
фън шуй
констелации
ген ключове
астрология
таро
масажи и терапии

 

ЗА КОГО Е ФЕСТИВАЛЪТ
за хора, които никога не са опитвали йога
за хора, които имат редовна практика
за хора, които осъзнават колко е важно да се грижим за себе си, както на физическо, така и на емоционално и ментално ниво
за хора, които искат да изкарат един различен уикенд и да се позабавляват

 

ПРОГРАМА
Очаквайте скоро


ЦЕНИ
Цени до 27.10:

еднодневен пропуск – 25 лв

двудневен пропуск – 35 лв

Цени в деня на събитието:

еднодневен пропуск – 35 лв

двудневен пропуск – 45 лв

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам