Вход

×

Фестивал на изобилието – 10 години изобилие

За това събитие вече не се продават билети!

при Center Mandala, Bulgaria на 28 X 2017 от 10:00 до 20:00

_

Код за събитието на каса на Fastpay : 29647

Описание

Ако някой ни беше попитал преди 10 години как щеше да изглежда Мандала след 10 години, не бихме си представили това, което е Мандала днес. Да, изминаха 10 години от онези мили времена, когато йога не беше така популярна и за мнозина самата дума извикваше в съзнанието образ на вързан на фльонга съсухрен саду. Днес, 10 години по-късно йога процъфтява във всеки квартал, всеки фитнес, всеки парк, изобщо във всяко възможно кътче, просто защото йога те кара да се чувстваш добре.

Започнахме с йога. Бяхме смели да въвеждаме нови стилове, да прокарваме нови пътеки, да разширяваме родния йога хоризонт. В Мандала се родиха много преподаватели, които продължават мисията си да вдъхновяват хората сега на различни места.
И въпреки, че започнахме с йога, днес Мандала е много повече от йога студио.
Мандала е пространство, родено от визията на две сърцати момичета – Деви и Мария, които намериха смелостта да следват мечтата си в далечната 2007 г. Тази мечта се оказа добра, защото запали толкова много светлина наоколо, че днес само в София има над 60 йога студиа.
Мандала няма начало и няма край. Ние ще продължим да въртим колелото, докато има хора, които търсят себе си…
Мандала е градски храм, в който се изповядва универсалната религия, наречена ЛЮБОВ. Тя съществува и е стабилна най-вече благодарение на видимата и невидима подкрепа на всички, които дават сърцата си, времето си и знанията си, за да поддържат, менажират и развиват този проект.
По случай този празник – 10 години заедно, те каним на нашия емблематичен Фестивал – 10 години Изобилие. Ние измерваме изобилието в любов, затова и по случай 10 годишнината обновихме центъра, всичките 3 етажа бяха внимателно обмислени, докоснати и преобразени от ръце на майстори, артисти и всички работещи тук, които допринасят да върнем семейната обстановка и енергия в Мандала. За нас ще е радост да видим хора, някога прекрачили прага ни, както и напълно нови търсачи на истината. Приготвили сме ви богата програма, която ще посее семето на Изобилието във всеки присъстващ, така че постепенно да пренесем този избор на възприятие на света и в по-широк мащаб.
Да, Изобилието е избор и за следващите години напред ние го заявяваме –
Нека има Мир, Нека има Любов, Нека има Изобилие за всеки, който е готов

~ Деви – съосновател на Мандала

КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ
разнообразие от йога стилове
танци
парти
лечебна церемония с пеене на ом
киртан
концерт
медитации
лекции
семинари
фън шуй
констелации
ген ключове
астрология
таро
масажи и терапии

ЗА КОГО Е ФЕСТИВАЛЪТ
за хора, които никога не са опитвали йога
за хора, които имат редовна практика
за хора, които осъзнават колко е важно да се грижим за себе си, както на физическо, така и на емоционално и ментално ниво
за хора, които искат да изкарат един различен уикенд и да се позабавляват

ПРОГРАМА
Очаквайте скоро


ЦЕНИ
Цени до 27.10:

еднодневен пропуск – 25 лв

двудневен пропуск – 35 лв

Цени в деня на събитието:

еднодневен пропуск – 35 лв

двудневен пропуск – 45 лв

Фестивал на изобилието – 10 години изобилие

Подробности за мястото на събитието

Center Mandala

Още на Center Mandala календар

Адрес

бул. Мария Луиза 58

Напътствия

ул. Мария Луиза 58, точно до метростанцията. Центърът се намира на трите последни етажа Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам