Вход

×

Концерт на Влада Томова

За това събитие вече не се продават билети!

при Studio 5 * music club - Sofia, Bulgaria на 22 XI 2017 от 18:30 до 21:00

_

Код за събитието на каса на fastpay : 29721

Описание

ВЛАДА ТОМОВА със специален концерт на 22 ноември в Студио 5
Пренася ни в Хавана с новата си песен и пъстрото видео към
“SING OUT LOUD”
Българската певица, живееща в Ню йорк - Влада Томова ще представи специален, бутиков концерт в София на 22 ноември в “Студио 5”. Интересна и нетрадиционна, водена от любовта си към България и любопитството си към света, певицата ще представи и новото си видео към песента “SING OUT LOUD”, което засне в Куба по-рано тази година. Типично за нейния музикален стил, то представя хомогенна смес от различни култури, прекрасна емоция и енергия,автентични пъстри кадри от днешна Хавана и много усмихнати лица – в унисон с прекрасната мелодия. След премиерата на “SING OUT LOUD” в София, певицата ще представи песента и в Хавана (Куба) в голям самостоятелен концерт, който е планиран за следващата годинa. Влада Томова е единственият български артист до сега, който има специална покана да изнесе свой концерт в рамките на най-големия музикален форум в Куба – “Куба Диско” /Кубинските Грамита/. Традиционното и много престижно събитието ще се проведе в средата на м.май 2018г. В рамките на десет дни в него се предствя най-доброто от кубинската музикална сцена и сценична индустрия. Концертите се случват в някои от култовите зали в Хавана, а на тях присъстват много и видни гости и изпълнители от цял свят.
Преди да омае публиката в Хавана, магнетичният глас на Влада първо ще зарадва феновете й в София на 22 ноември от 18.30 ч. В “Студио 5” певицата ще представи пъстра програма от любимите си авторски парчета, музика от проектите “Балкански Приказки” и “Лазарската роза” и много други. С огромно уважение към традицията и фолклорът и едновременно в крак с настоящето, вокалното творчество на Влада Томова намира своето специално място в сърцето на съвременния човек. На 22 ноември с нея на сцената ще бъдат и музикантите - Стефан Стойков – китари, Нез Ибишева – цигулка, Магдалена Петрович – челo, Николай Николов – гъдулка, Димитър Карамфилов – контрабас, Петър Йорданов "Бъни" – перкусии.
Билетите за събитието се пускат в продажба от днес /10 октомври/

Концерт на Влада Томова

Подробности за мястото на събитието

Studio 5 * music club - Sofia

Още на Studio 5 * music club - Sofia календар

Адрес

София, Национален Дворец на Културата

Напътствия

НДК входа откъм административната сграда Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам