Вход

×

ЛЕПА БРЕНА - ЗАЛА КОЛОДРУМ ПЛОВДИВ

Билети ще се продават на касата на зала " Колодрум " на цени от 40лв. до 70 лв.

при Зала Колодрум Пловдив, Bulgaria на 8 IV 2017 от 19:00 до 23:00

_

Билети ще се продават на касата на зала " Колодрум " на цени от 40лв. до 70 лв.

ВАЖНО: Местата за Вашите билети ще бъдат начислени автоматично за сектора за който сте закупили билет.

В деня на концерта при сканиране на баркода автоматично ще Ви бъдат начислени места и ще бъдете настанени на местата си от стюард в залата.
Ако сте група моля елате заедно!.
 
Описание
Балканската звезда избра за нейния спектакъл точно културната столица на Европа 2019 г., заради артистичната атмосфера и дух, който обединява гражданите на Пловдив и всички българи. Символът на сръбската музика винаги е жънела голям успех с изявите си на българска сцена, а хилядите ѝ фенове нямат търпение да я видят отново.
 
Голямата сръбска звезда Лепа Брена ще изпълни на живо най-хитовите си песни от цялата ѝ кариера, като „Ti si moj greh“, „Pazi kome zavidis“, „Luda za tobom“, „Ja nemam drugi dom“, „Udji slobodno“, “Ljubav nova”, “Carica” и още много.
 
Концертът ще бъде впечатляващ и заради локацията. За първи път балканска звезда ще пее в единствения покрит колодрум в България и един от най-модерните на Балканите – зала „Колодрум” Kolodrum Plovdiv / Колодрум Пловдив. Пловдивските ѝ фенове и всички българи имат невероятния шанс да изживеят единствения по рода си спектакъл на Лепа Брена на тяхна територия.
Дрескод

Няма

ЛЕПА БРЕНА - ЗАЛА КОЛОДРУМ  ПЛОВДИВ

Подробности за мястото на събитието

Зала Колодрум Пловдив

Още на Зала Колодрум Пловдив календар

Адрес

Пловдив, бул. „Найчо Цанов“ 678

Напътствия

Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам