Вход

×

Лепа Брена - Зала Колодрум Пловдив

Лепа Брена - Зала Колодрум Пловдив

при Зала Колодрум Пловдив, Bulgaria на 8 IV 2017 от 19:00 до 23:00

Билети
Цена
Такси
Хора
Количество

Терен (Правостоящи)
Цена
ЛВ 40
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Зона 2 - Сектор A2.4
Цена
ЛВ 50
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Зона 5 - (Сектор B2.1)
Цена
ЛВ 40
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Зона Пред Сцена
Цена
ЛВ 70
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

VIP / ВИП
Цена
ЛВ 100
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Детайли за събитието

_

Код за касите на FASTPAY: 29044

ВАЖНО: Местата за Вашите билети ще бъдат начислени автоматично като колкото по-рано закупите своят билет, толкова по-близо до сцената ще бъдат местата Ви. В деня на концерта ще бъдете настанени на местата си от стюард в залата.Описание

Балканската звезда избра за нейния спектакъл точно културната столица на Европа 2019 г., заради артистичната атмосфера и дух, който обединява гражданите на Пловдив и всички българи. Символът на сръбската музика винаги е жънела голям успех с изявите си на българска сцена, а хилядите ѝ фенове нямат търпение да я видят отново.
 
Голямата сръбска звезда Лепа Брена ще изпълни на живо най-хитовите си песни от цялата ѝ кариера, като „Ti si moj greh“, „Pazi kome zavidis“, „Luda za tobom“, „Ja nemam drugi dom“, „Udji slobodno“, “Ljubav nova”, “Carica” и още много.
 
Концертът ще бъде впечатляващ и заради локацията. За първи път балканска звезда ще пее в единствения покрит колодрум в България и един от най-модерните на Балканите – зала „Колодрум” Kolodrum Plovdiv / Колодрум Пловдив. Пловдивските ѝ фенове и всички българи имат невероятния шанс да изживеят единствения по рода си спектакъл на Лепа Брена на тяхна територия.

Дрескод

Няма

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам