Вход

×

МИЛЕНА СЛАВОВА - АКУСТИК РОК

За това събитие вече не се продават билети!

при Studio 5 * music club - Sofia, Bulgaria на 21 X 2017 от 22:00 до 01:00

_

Код за събитието на каса на Fastpay : 29717

Описание

Най-харизматичната рок дама на България ще гостува в Студио 5 със сет от акустичен рок!

Първите стъпки са в началото на 80-те години. Открива я мениджъра на братя Аргирови и през 1985 следват първите й опити като професионален изпълнител. През 1986 г., заедно с Васил Гюров, Вълко Андреев и Кирил Манчев създават рок групата Милена, коeто по-късно прераства в култовата банда Ревю. Бунтари, различни и по този начин неудобни, те не са любимци на тогавашната власт. Младите музиканти открито се противопоставят на системата и това атоматично ги превръща в обществен враг. Ето защо издават първия си албум „Милена + Ревю” едва през 1989 г. Следват албумите „Ха-Ха” (1991г.), и "Скандалът" (1993 г.). Милена се превръща в истински музикален идол и се радва на огромен успех особено през времето, когато пее съвместно с групата "Ера". Този период е и с "най-тежката" музика на Милена.

След това Милена заминава в Лондон, в търсене на по-различен начин на живот. Там свири в различни клубове и издава албума “Sold”, който жъне голям успех във Великобритания. Албумът прави Милена първата българка, свирила в престижния Marquee Club в Лондон. Тя е почетен гост на клуба редом с световни музикални величия като "Pink Floyd", "Led Zeppelin", "Kiss" и много други.

След завръщането си в България в края на 90те, Милена издава сборния албум "Истинската Милена дъ бест +", включващ 14 нейни хита, презаписани с нов аранжимент.

За над 30-годишната си кариера Милена създава някои от най-прогресивните хитове на съвремената българска рок музика - "Директор на водопад", "Ала-бала", "Не’ам нерви", "Ха-ха", "Цветя от края на 80-те", „Чичо”, „Без адрес”, "Месо", "Ад", "Робърт" и много други.

МИЛЕНА СЛАВОВА - АКУСТИК РОК

Подробности за мястото на събитието

Studio 5 * music club - Sofia

Още на Studio 5 * music club - Sofia календар

Адрес

София, Национален Дворец на Културата

Напътствия

НДК входа откъм административната сграда Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам