Вход

×

ONE DESIGN WEEK 2016 forum

За това събитие вече не се продават билети!

при Дом на Културата , Bulgaria на 18 VI 2016 от 11:00 до 18:00

_

Код на събитието на каса на FastPay: 28448

Описание

ONE DESIGN WEEK се завръща между 10 и 19 юни 2016 г. в гр. Пловдив, за да срещне дизайнерите и хората, в чиято услуга са те – широката публика. Тази година 10-дневното събитие ще приеме една различна гледна точка, която ще отвори границите на понятието „дизайн“. Дизайнът не е нещо елитарно, а е навсякъде около нас – във всеки един аспект и процес от ежедневието ни.

На 18 юни 2016 г. в Дом на културата „Борис Христов“ (ул. Гладстон 15) ще проведе и професионалният дизайн форум на фестивала. Лекторите, водещи експерти от разнообразни сфери, ще представят една холистична гледна точка към съвременния дизайн и визуална култура. Дизайнът, който помага; дизайнът, който е иновативен и алтернативен; дизайнът, който променя животи и светове; дизайнът, който е отворен и достъпен за всички.

Скоро очаквайте информация за останалите лектори, които ще бъдат част от дизайн форума на 18.06.2016 г. в Дом на културата „Борис Христов“, гр. Пловдив.

Събитието се организира от фондация Едно за култура и изкуства с подкрепата на Община Пловдив, фондация Пловдив 2019, Фондация Америка за България и Programista.

Лектори

Допълнителна информация на edno.bg / Facebook / Instagram / Twitter.

Дрескод

няма

ONE DESIGN WEEK 2016 forum

Подробности за мястото на събитието

Дом на Културата

Още на Дом на Културата календар

Адрес

Пловдив, ул. Гладстон 15

Напътствия

http://goo.gl/maps/diypA Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам