Вход

×

Ruben de Ronde @ Tranc3motion

За това събитие вече не се продават билети!

при Live & Loud Club, Bulgaria на 22 IV 2016 от 22:30 до 06:00

_

КОД ЗА КАСИТЕ НА FASTPAY: 28186

Описание


Холандският DJ Ruben de Ronde, наричан “дясната ръка на Armin van Buuren”, за втори път в София по покана на Tranc3motion

София, 23 февруари 2016 г. Ruben de Ronde или просто Ruben! Той остана в сърцата след ASOT 600 в София! Той стана завинаги един от нас, с албума си From Sao Paulo To Sofia! Холандският DJ, който съпортва всеки един ASOT на големия Armin van Buuren и който със своето радио шоу The Sound Of Holland радва хиляди всяка седмица, ще гостува в България по покана на феновете.

На 22 април 2016 г. в столичния клуб “Live & Loud” Ruben de Ronde ще ни предложи своята запазена марка от мелодична и танцувална електронна музика. Ruben идва по покана на crowd-funded организацията Tranc3motion и това ще бъде вторият му сет в България след участието му на ASOT600 в София на 8 март 2013 г., когато той стана един от любимите диджеи на българските фенове.

Ruben de Ronde е известен както със соло сетовете си и с редовното си участие в турнетата на ASOT по цял свят, така и със сътрудничеството си с артисти като Tenishia и вокали като Shannon Hurley, Nanje Nowack, Victoria Ray и Aelyn. Правил е ремикси за Aly & Fila, Cosmic Gate и Above & Beyond. През 2015 г. създава официалния химн на един от най-големите денс фестивали на открито в света - Electronic Family Festival в Амстердам. Водещ е в Tomorrowland Radio и Armada Night Radio и освен с участията си на живо в ASOT събитията, се е изявявал и на Ultra Music Festival в Маями, Dance Valley, главната сцена на Nature One и Kazantip. Половин милион души посрещат Новата година в Ханой с негов сет на живо.

На 22 април в клуб “Live & Loud” ни очакват вълнуващи часове с Ruben de Ronde, Bobe и Jorge.

Повече за Tranc3motion

Ние сме група от фенове на електронната музика, които заедно мечтаят и работят по това, да осъществят музикалните си мечти! Назовахме се Tranc3motion.

Заедно създадохме идеята сами да организираме и финансираме музикални събития в България. Всеки член на групата е част от цялостната организация чрез различни дейности (дизайн, реклама и др.), както и най-важната – избора на диджеи.

За първата една година от съществуването си доведохме в България Aly & Fila, Sean Tyas, Photographer, Indecent Noise и други големи имена, а за партито по случай първата ни годишнина на 19 февруари 2016 г. гост беше The Thrillseekers. През 2016 г. продължаваме да работим за развитието на сцената в България.

За да научите повече за нас и да станете член, заповядайте на www.dgty-promo.com и www.facebook.com/tranc3motion.

Дрескод

Няма

Ruben de Ronde @ Tranc3motion

Подробности за мястото на събитието

Live & Loud Club

Още на Live & Loud Club календар

Адрес

София, ул. Позитано 8

Напътствия

София ул. Позитано 8 , до Съдебната палата Още...

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам