Вход

×

The Myrrors /US/ live in Sofia

The Myrrors /US/ live in Sofia

при Mixtape 5, Bulgaria на 29 I 2018 от 21:00 до 23:59

Билети
Цена
Такси
Хора
Количество

PRE SALE
Цена
ЛВ 15
Такси
ЛВ 0
Хора
1
Количество

Детайли за събитието

_

Код за събитието на каса Fastpay : 29789

Описание

THE MYRRORS - Tucson, Arizona, US
Acid Rock//Psychedelic//Space Rock
►https://www.facebook.com/themyrrors.az/
►https://themyrrors.bandcamp.com/

На 29 януари в малката зала на столичния клуб *Mixtape 5* щатският space rock/psychedelic ансамбъл The Myrrors ще ни отведе на звуково пътешествие през аризонската пустиня и ще ни запрати директно в безкрайното ѝ нощно небе.

The Myrrors са група, забулена в мистерия, след като „някъде през 2008“ записват дебютния си албум “Burning Circles In The Sky”, но го издават едва през 2013. От тогава насам, почти като бомбардировач снасят редица допълнителни опуси под формата на 40 минутни EP-та и тям подобни. Музиката на петорката от Туксон би могла да се опише простичко с една дума – шаманизъм. Би се слушала най-добре на открита поляна, по средата на която четирима веячи раздухват дима от огромна клада канабис във всички посоки. Тъй като обаче някои законови съображения не са в подкрепа на подобно шоу, организаторите от Wrong Events ще се примирят и с обичайната B-зала на *Mixtape 5*.
 

ТикетЛоджик използва бисквитки с цел подобряване на предоставяните услуги. Натискайки ""Приемам"" означава че сте съгласен/а с нашата политика за бисквитките. Премам